pand groningen

Bouwwereld

bouwStrijker Bouwmachines B.V. is reeds sinds 1985 een specialist op het gebied van producten voor de bouwwereld. In dit jaar heeft Bert Strijker, na al meer dan 20 jaar in de bouwwereld actief te zijn geweest, besloten om voor zichzelf te beginnen. De wieg van Strijker Bouwmachines B.V. ligt in het woonhuis van de familie Strijker aan de Wassenberghstraat te Groningen. Vanuit hier werden de eerste orders vanuit de woonkamer gereed gemaakt, terwijl Bert Strijker in de vorm van handelsreiziger de aannemers bezocht.

Na een aantal jaren was Strijker Bouwmachines eindelijk klaar voor zijn eigen pand, en betrok het een klassiek warenhuispand aan de A-weg, dichtbij het centrum van Groningen. Vanuit hier werden de eerste stappen genomen om van Strijker Bouwmachines een complete leverancier voor de bouw te maken. Nog steeds heeft Strijker een sterke binding met het handelsreiziger-concept, en heeft dan ook meerder vertegenwoordigers in dienst.

Deze vertegenwoordigers bezoeken de aannemers op het bedrijf of op de bouw zelf. Met deze persoonlijke manier van klantbenadering zorgt Strijker voor een hoog servicegehalte.

Sinds het jaar 2000 heeft Strijker Bouwmachines zich gevestigd in een nieuwe gebouwd pand op het industrieterrein Eemspoort te Groningen. Vanuit hier worden aannemers door heel het land beleverd.