pand groningen

Straatmakersmaterieel

straat_01Strijker is een specialist op het gebied van straatmakersmaterieel. Strijker zijn uitgebreide programma, dat varieert van een klosje straatmakersdraad tot aan apparatuur voor machinaal straten, bevat alles wat een straatmaker nodig heeft.

Strijker heeft duidelijk een keuze gemaakt voor kwalitatief zeer hoogwaardige producten die kunnen voldoen aan de hoge eisen van de vakman.Asfalteringsmaterieel

Ook materieel dat gebruikt wordt bij asfalteringswerkzaamheden kan Strijker u leveren. Producten zoals wegenverf en meetspijkers liggen gewoon op voorraad bij Strijker.

Verkeersmaterieel

Ook voor verkeersmaterieel bent u bij Strijker aan het juiste adres. Strijker produceert en levert materialen voor wegbebakening. Daarnaast kan zij u ook van dienst zijn met deskundig advies. Al ons verkeersmaterieel is van hoge kwaliteit en voldoen aan het kwaliteitskeur Qualisign®. Het materieel is getest volgens wettelijke richtlijnen, zoals NEN 3381.

Naast de verkoop van verkeersmaterieel kan Strijker deze ook verhuren. Ideaal voor wegbebakening met een tijdelijk karakter.

straat_02straat_03straat_04