pand groningen

Verhuur

verhuurOok voor de huren van uw bouwmaterieel en wegbebakening bent u bij Strijker aan het juiste adres. Voor bouwmaterieel heeft Strijker met name op het gebied van betonmaterieel en bouwliften altijd voldoende voorraad voor de verhuur.

Maar ook voor de verhuur van verkeermaterieel heeft Strijker meer dan genoeg te bieden. Het personeel is in staat om u het juiste advies te verschaffen. Zodoende voldoet uw afzetting altijd aan de juiste normen. Daarnaast heeft Strijker zijn eigen productieruimte voor verkeersmaterialen. Het juiste verkeersbord ligt dus altijd voor u klaar of is zo gemaakt.

verhuur_02Vrijwel ons gehele assortiment is constant voorradig. Mocht u advies nodig hebben omtrent welk materiaal u nodig heeft voor een bepaalde klus, dan kunt u hiervoor natuurlijk ook terecht bij een van onze ervaren medewerkers. Dankzij onze ervaring in de bouwwereld weten wij als geen ander dat tijd geld is. Strijker Bouwmachines Verhuur staat dan ook bekend om haar correcte en vooral snelle service. Voor de huurprijs hoeft u het niet te laten. Met trots kunnen we zeggen dat we de scherpste prijzen van Noord Nederland hanteren. Dit alles maakt Strijker Bouwmachines Verhuur tot uw duurzame partner voor al uw bouwmateriaal.

Loop gerust eens binnen indien u bouwmaterialen nodig heeft. Wij zijn u graag van dienst.