pand groningen

Reparaties en Kalibraties

meet_03De reparatieafdeling van Strijker heeft een uitgebreide laserbaan waardoor eventuele afwijkingen tot een minimum beperkt blijven. Daarnaast hebben wij een keuringsteam van door de overheid erkende en be√ędigde instrumentmakers. Zij bieden perfecte ondersteuning en verrichten expertise op het gebied van meetapparatuur.

Meestal gebeurt het kalibreren van instrumenten via een een- of tweepuntsmeeting. Strijker kiest echter voor zekerheid middels een vierpuntsmeeting waardoor eventuele afwijkingen te verwaarlozen zijn . Deze unieke meetprocedure stelt Strijker in staat om alle afwijkingen te signaleren en te verhelpen. Standaard wordt bij iedere kalibratie elk instrument optisch uitgericht.

Voor het controleren en afstellen van alle types waterpassen, theodolieten en total stations heeft strijker een traditionele collimator-opstelling op de serviceafdeling staan. Door middel van N.M.I. gecertificeerde instrumenten worden deze opstellingen gecontroleerd naar internationale primaire standaarden.

Naast de wereldmerken die Strijker vertegenwoordigd, kalibreert en repareert Strijker alle merken meetapparatuur waaronder Spectra-physics, Pentax, Nedo etc.